A fa parketta előnyeiről röviden

fa parketta már évszázadok óta alapvető padlóburkolat a világ minden táján, sőt, ha fa padlóburkolatról beszélünk, akkor évezredekről van szó. Az utóbbi évtizedekben sok kísérlet történt a leváltására, de úgy tűnik, sikertelenül, hiszen a fa parketta továbbra is a legnépszerűbb választás, ha új lakásba, vagy felújításhoz választunk burkolatot.

fa parketta legfontosabb előnye a tartóssága. Manapság már igen ellenálló padlóburkolatokat kapni, amelyek hosszú ideig bírják a mindennapos igénybevételt, ám a fa szívósságával nem képesek versenyre kelni. Ráadásul a fa felújítható, ami egy laminált padlóról nem mondható el, és a természetességét sem szabad elfeledni; aki a hagyományos otthonok híve, mást nem is használhat fel, csakis fa parkettát.

A kínálatunkban többféle fából készült, különböző méretű és stílusú fa parketta közül választhat, ha szeretné felújítani az otthonát, vagy épp építkezik, és a lehető legtartósabb anyagokat szeretné felhasználni. Tekintse meg a lehetőségeket, és ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!