Arteo laminált parketta: minőség és kedvező ár egyben

Arteo laminált parketta

A parketta a legelterjedtebb padlóburkolat, ha nem vizes helyiségekről van szó, ami a természetességének, hangulatának és tartósságának köszönhető. Manapság azonban a tömör fa parketták már egyre kevésbé népszerűek, hiszen azonos, vagy még jobb minőségben, ráadásul kedvezőbb áron érhetőek el laminált társaik. Az Arteo laminált parketta egy közülük, ám kiemelkedik két tulajdonsága miatt: az egyik a magas minőség, a másik az ehhez képest kedvező ár, vagyis kiváló az ár-érték aránya!

Aki az Arteo laminált parkettái közül szeretne választani, az hirtelen a bőség zavarában találhatja magát, hiszen mind szín, mind mintázat tekintetében óriási a választék, ráadásul a méretek kombinálhatóak egymással, így biztosan nem lesz egyhangú az elkészült padlóburkolat! A felületük szinkronnyomott, tehát mintakövetően strukturált, és jobban ellenállnak a nedvességnek, mint más típusok, mivel nem csak a felületük, de az illesztések is kezeltek.

Amennyiben felkeltették érdeklődését az Arteo laminált parkettái, tekintse meg kínálatunkat! Személyre szóló, egyedi akciókkal várjuk, érdeklődjön közvetlenül nálunk!