Clei

Ismerje meg a Clei lehajtható ágy és bútor rendszereit!

Előfordul, hogy a lakás mérete vagy egyéb körülmények miatt a nappalit hálószobaként is használnánk. Ilyen esetekben gyakran mérlegre kerül az ízléses lakberendezés és a kényelmes alvás. Ha az utóbbi a prioritás, akkor egy jó ágy elengedhetetlen, aminek a jelenléte nem kelt klasszikus nappali szoba hangulatot. Másik megoldás lehet egy ággyá alakítható kanapé, mely azonban nem igazán kínál kényelmet mindennapi alvás esetén. Ezt a problémát orvosolja az olasz Clei a különböző modulokból összeállítható nappali és hálószoba rendszereivel. Stílusos nappali bútorokat és kényelmes ágymegoldásokat egyesít, a tér legoptimálisabb kihasználása mellett. Variálható konstrukciói magában foglalhatnak kanapét, könyvespolcot, lehajtható asztalt, lehajtható emeletes ágyakat, egyéb szekrényeket és kihajtható kétszemélyes ágyat is. A falra vagy a bútorok közé forduló ágyak nagyon kis helyet foglalnak el a térből, tulajdonképpen észrevehetetlenek maradnak a nap folyamán, és csak használatukkor bukkannak elő a bútorok vagy a fal síkjából. A szófa modulok különféle extrákkal rendelhetők, állítható háttámlával, ülőfelület alatti tárolóhellyel, vagy lábtartóval, belső világítással, rengeteg féle kárpittal. Az ilyen praktikus és letisztult tervezésű bútorokkal a kisebb helységek esetén sem kell lemondani a modern dizájnról.

Bővebb információért látogasson el hozzánk Szentendrei úti üzletünkbe! 25 éves hivatalos magyarországi Clei partnerként számost bútorrendszer lerendelése és beszerelése áll mögöttünk.

Személyre szabott rendszerek árajánlat kéréséve forduljon bizalommal hozzánk! A Clei praktikus bútorairól a cég weboldalán kaphat még részletesebb tájékoztatást:

 https://www.clei.it/