Leírás

Extra széles nagyméretű laminált padlóKülönlegesen széles paneljeivel a MAMMUT PLUS extrémen elegáns környezetet alakít. Ez a padló különösen jól illik nagyobb szobákhoz, hatékonyan kiemeli a nagy tereket. Azonban, a Mammut Plus nem csak szélességben, hanem hosszúságban is a legjobbak közé tartozik. És ez nem minden: kifogástalan természetes kinézete, a valódiság védjegye – kevesebb jobb kombináció létezik, ami robusztus és természetes is. A Mammut Plus a legjobb választás mindenkinek, aki a legtöbbet és legjobbat szeretné kihozni a környezetéből.

Extra széles nagyméretű laminált padló
Az elsőszámú egyedekre alapozva, a MAMMUT Plus a megszokottnál is autentikusabb hatást kelt, igen széles választékkal és még nagyobb tökéletességgel. A MAMMUT Plus 19 különböző mintázatot tartalmaz a MAMMUT kollekcióból extra széles változatban.
Ezek a lenyűgöző barna és szürke színvilágú tölgy padlók igazán elegánsak és autentikus, természetes hatásúak. Hamisítatlan rusztikus benyomást keltenek otthonodban. Ezen jellemzőkkel szinte bármilyen igényt kielégít.
Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex MAMMUT PLUS termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Extra széles laminált padló!
Moisture protection
A jót még jobbá varázsoltuk: a Mammut Plus dekorok optimalizáltak a nedvesség tűrésre, annak érdekében, hogy ellenállóbb legyen. A gyantával teli fenyő Mark Brandenburgtól és a különleges ragasztási technika biztosítja a jelentősen magasabb szívóképességét a lamináltnak.

Egyéni Tulajdonságok:
5G-s klikkrendszer, a legmodernebb klikkrendszer.
Fokozottan nedvességtűrő impregnált felületének köszönhetően
V4 fózolás.
Kopásállóság: AC 5/33
Különlegesen hosszú és széles panelek

Méretek: Hosszúság: 1845 mm Szélesség: 1244 mm Vastagság: 10 mm
Kiszerelés 1,387 m2/doboz
Speciális fahatású strukturált felület – akár az igazi fa!
Antisztatikus

Kronotex padlók általános tulajdonságai:
kevés ápolást igényelnek és magas a kopásállóságuk
nem halványodnak, fenntartják a ragyogásukat sok éven keresztül
természetes, megújuló nyersanyagokból készülnek
foltállók
tűzállók
erősek, teherbírók és ütközés-állók
mezítláb is kényelmes rajtuk járni
gyakorlatilag karcállók
ellenállnak a cigaretta által okozott égéseknek
kopásállók
alkalmazhatók padlófűtésre

A Kronotex termékek Németországban készülnek, ezért a legmagasabb elvárásoknak is meg kell felelniük.