Leírás

Bemutatjuk a Woodlook™ újdonságát beltér számára:

SPC Woodlook™ Optimal egy újdonság, ásványi-polimer kompozit ( Stone-Plastic Composite) amely tökéletes belterek burkolásához, mivel ellenáll a víznek illetve a közvetlen napfénynek.

Hála a legmodernebb, szabadalmaztatott ásványi-polimer extrúziós technológiának köszönhetően a SPC Woodlook™ Optimal egy prémium kategóriás burkolat amely kiváló védelmet nyújt a fakulással, bomlással vagy folyadékokkal és penészedéssel szemben. Egy másik nagy előnye az egyszerű telepítés a I4F technológiának köszönhetően.

Bármennyire hihetetlen a legtöbb vinil padló hajlamos a méretváltozásra a környezeti hőmérséklet megváltozásakor ( nyúlik vagy összehúzódik). Eredménye a szemmel látható rések és instabil padlók. A SPC Woodlook™ Optimal padlók ásványi-polimer maggal vannak ellátva amelyek ellenállnak a kitágulásnak és összehúzódásnak, így gyönyörű, méretekben stabil padló burkolata lehet több évtizedig.

Felülete: dombornyomásos amely tökéletes háromdimenziós vizuális hatást kölcsönöz. A mag nagy sűrűségének köszönhetően szokatlanul magas térbeli stabilitást garantál.

  • SPC Woodlook Optimal előnyeinek összegzése:
  • ECO: Ásványi-polimer kompozit, ezért teljesen formaldehid mentes
  • GYORS TELEPÍTÉS: 40% gyorsabban telepíthető mint a klasszikus ragasztott vinil padlóburkolat.
  • VÍZHATLAN: A SPC Woodlook™ Optimal 100%-ban vízhatlan, ezért minden helységbe alkalmas.
  • DIMENZIONÁLISAN STABIL: Ellenáll a hidegnek és a melegnek is egyaránt. Jobb stabilitás mint a klasszikus vinil burkolatoknál.

 

Az SPC Woodlook™ Optimal a csempe után a legalkalmasabb padlófűtéshez.

Az SPC padló ellenáll a hőmérsékleti különbségeknek: -75 ℃-tól 80 ℃-ig. A méretbeli stabilitás átlagon felüli.